12 europeiske fotografer stiller i disse dager ut på Nobels Fredssenter som en del av The European Photo Exhibition Award, der en av deltakerne er Eivind H. Natvig.

Fotografene har alle sammen jobbet med det samme teamet, Shifting Boundaries, som deretter har vært vist som gruppeutstilling i en rekke europeiske land. Nå er turen kommet til Nobels Fredssenter i Oslo, som åpnet utstillingen fredag 15. september.

Den tidligere NJP-fotografen Eivind H. Natvig er en av 12 deltakere i denne utgaven av EPEA, og han stiller ut sitt prosjekt Today I Am Human. Noen av temaene i utstillingen er unge kvinner med spiseforstyrrelser, soldater i Ukraina og grensegjerder i Ungarn, som viser både fysiske og psykiske grenser. Shifting Boundaries er en visuell opplevelse i tillegg til en kommentar om dagens Europa.

De 11 andre fotografene i EPEA er Arianna Arcara (Italia), Pierfrancesco Celada (Italia), Marthe Aune Eriksen (Norge), Jakob Ganslmeier (Tyskland), Margarida Gouveia (Portugal), Marie Hald (Danmark), Dominic Hawgood (England), Robin Hinsch (Tyskland), Ildikó Péter (Ungarn), Marie Sommer (Frankrike) and Christina Werner (Østerrike).

Fotografene har fått støtte i en periode på opptil seks måneder for å jobbe med teamet, og fire kuratorer (Rune Eraker fra Norge) har hjulpet til i arbeidet frem til ferdig utstilling.