Torsdag 9. mars åpner NJP-fotograf Ulla Schildt utstillingen «In Parenthesis» på Oslo Prosjektrom. Den er en del av hennes pågående prosjekt i Norwegian Journal of Photography.

De siste årene har Ulla Schildt jobbet med utstillingskonsepter som tar utgangspunkt i menneskets behov for å forske, samle og dermed «beherske» verden. Bakgrunnen for prosjektet er hennes interesse for hvordan natur presenteres i museale sammenhenger og hvordan vi skaper imitasjoner av natur i menneskeskapte omgivelser.

I utstillingen på Oslo Prosjektrom viser Schildt deler av et større pågående prosjekt med tittel  «The Garden», i tillegg til et noen eldre arbeider fra serien «A Rare Visitor».  Et utvalg av fotografiene kommer i boken “Norwegian Journal of Photography” i april i år.

Ulla Schildt har studert fotografi (BA) ved Dublin Institute of Technology og  TAIK, Universitet i Helsinki. Hun ble ferdig med studiet i 2006 og har vært bosatt i Oslo siden.

Schildt vil bruke tiden til å eksperimentere med nye sammenstillinger av arbeider som en utvidet del av atelierarbeidet, slik at utstillingen vil forandre seg utover i utstillingsperioden.

Vernissage torsdag den 9. mars kl. 17:30 – 19.30 på Oslo Prosjektrom i Platousgate 18.

Åpningstider: Torsdag kl. 11 – 19,  lørdag – søndag kl. 12 – 16